Contact

Neem gerust contact op bij een overlijden, voor een vrijblijvende kennismaking of voor meer informatie. Telefonisch, via de mail of door onderstaand formulier in te vullen. Voor of na het overlijden van je naaste, ik help je graag verder.

Gebaseerd op 13 recensies.
fvhilten
fvhilten
05/08/2022
Geverifieerd
Merlijn heeft ons professioneel en betrokken begeleid in het afscheid van onze moeder. Het is heel fijn één aanspreekpunt te hebben als er na een overlijden zo veel verschillende zaken op je af komen. Merlijn heeft ons steeds goed op de hoogte gesteld van de te ondernemen stappen en ons daarin zo veel mogelijk het werk uit handen genomen. Daarin is zij integer, rustig, zakelijk en geduldig. Doordat Merlijn met verschillende partners samenwerkt die zij goed kent, kon zij ons op alle gebieden maatwerk leveren naar onze wensen. Ook op de dag van de crematie hebben wij veel steun aan haar gehad.
Marjo Dekker
Marjo Dekker
13/07/2022
Geverifieerd
Als afscheidsfotograaf heb ik diverse malen met Merlijn van uitvaartverzorging in Essentie mogen samenwerken. Deze samenwerking verliep altijd erg fijn , zowel voor, tijdens als na een uitvaart . Merlijn is betrokken, vriendelijk, vakkundig, rustig en accuraat.
Arenda Oomen
Arenda Oomen
09/07/2022
Geverifieerd
Merlijn is een rustige bescheiden uitvaartbegeleider. Als afscheidsfotograaf is het heel prettig werken met haar omdat ik alle ruimte en vertrouwen krijg om mijn werk goed te doen. Diezelfde ruimte en vertrouwen geeft ze ook aan de direct betrokkenen bij een afscheid. De wensen van de familie staan voorop. Merlijn denkt mee en is heel respectvol en liefdevol op de achtergrond aanwezig. Ze treedt op de voorgrond als dat gewenst is. Een heel fijn en betrouwbare vrouw met wie ik nog heel vaak hoop samen te werken.
Noeky Karreman
Noeky Karreman
01/06/2022
Geverifieerd
Ik heb Merlijn leren kennen als een rustig, integer persoon. Ze voelt je wensen goed aan en acteert daarop. Tijdens het regelen van een uitvaart heeft ze aandacht voor alle details, zowel organisatorisch als vanuit persoonlijk perspectief. Heel fijn!
Gjalt Reitsma
Gjalt Reitsma
16/05/2022
Geverifieerd
Merlijn is iemand van wie je op aan kan. Ze stelt je op je gemak en is er op uit om je te helpen vanuit een gevoel van compassie, zodat ze een uitvaart regelt waarbij jij je goed voelt. Ze kent de opties en mogelijkheden die er zijn bij het regelen van een uitvaart en ze zal je hier ook goed bij kunnen adviseren. Ik ken Merlijn al jaren en kan samenwerking met haar van harte aanbevelen.
KP en Hetty Plantinga
KP en Hetty Plantinga
04/04/2022
Geverifieerd
Merlijn heeft de uitvaart van onze Engelse zwager plezierig begeleid. Ze is een rustige persoonlijkheid die haar plek kent maar op het juiste moment een stap naar voren doet. Ze is betrokken en deskundig.
Marquerite Vrij
Marquerite Vrij
29/03/2022
Geverifieerd
Een overlijden brengt je terug naar de essentie. Je realiseert je weer hoe kostbaar het leven, en hoe belangrijk de persoon die overleden voor je is. Dan wil je ook een uitvaart die past bij het leven van die persoon. Mijn moeder hield van natuur, van kwaliteit en van duurzaam. Voor haar hebben we een mooie rieten kist gekozen, prachtig om te zien en milieuvriendelijk. Merlijn denkt altijd met je mee, en ziet mogelijkheden. Haar bescheiden persoon, samen met grote vakkennis, maken haar de ideale uitvaartverzorger.
Frank Schippers
Frank Schippers
25/03/2022
Geverifieerd
Merlijn van In Essentie Uitvaarten is professioneel in haar werk als uitvaartverzorger. Je voelt je snel op je gemak en ze kan helder en duidelijk uitleggen wat er kan en mogelijk is bij een uitvaart. Ze zorgt dat alles wat je geregeld wilt hebben ook goed geregeld wordt. Ze neemt echt de tijd voor je en dat voelt prettig en vertrouwd.
Willemijn van Rossem
Willemijn van Rossem
25/03/2022
Geverifieerd
Met Merlijn is het heel prettig samenwerken. Ze is doorgaans goed voorbereid, werkt gestructureerd en doet (met precisie) wat ze belooft. Merlijn eist geen grote plek op in een gezelschap, is rustig en bedachtzaam maar heeft tegelijkertijd oog en aandacht voor iedereen. Ze kan erg goed luisteren en geeft precies op de juiste momenten feedback of reactie. En dat alles maakt haar een heel fijn persoon!
Miek Hamers
Miek Hamers
07/03/2022
Geverifieerd
Merlijn is rustig en luistert goed naar je verhaal. Zij is loyaal en zeer betrouwbaar en dit weet ik doordat Merlijn al jaren een fijne vriendin van mij is. Zij verstaat haar vak en wil mensen in een periode van verlies graag bijstaan door er een mooi passend afscheid van te maken! Waar het wezenlijk om gaat daar draait het om bij Merlijn.