Uitvaartwensenboekje

Waarom een uitvaartwensenboekje?

In het uitvaartwensenboekje staat een aantal vragen die je helpen om na te denken over wensen voor een uitvaart. Of het nu voor een naaste is of voor jezelf in de toekomst, je kunt het gebruiken om je gedachten te vormen en notities te maken.

Het uitvaartwensenboekje kan ook helpen om het gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld je vader of moeder. Wat zijn eigenlijk hún wensen en ideeën over hun toekomstige uitvaart? Hebben ze bepaalde voorkeuren? Of misschien hebben ze wel een bucketlist? Het kan fijn zijn dit te weten te komen, om rekening te kunnen houden met hun wensen wanneer het zover is.

Mocht je het boekje invullen voor jezelf, dan hebben jouw nabestaanden een richtlijn in handen over jouw uitvaart. Fijn voor hen om een idee te hebben en je uitvaart naar jouw wens vorm te kunnen geven. Al geef je alleen aan of je begraven of gecremeerd wilt worden, dan hoeven je naasten hier niet naar te raden.

Uitvaartwensenboekje downloaden

Download het uitvaartwensenboekje hier. Wil je het graag per post ontvangen, stuur dan een mail naar merlijn@inessentieuitvaarten.nl.

Ik stuur het je kosteloos toe.