Over In Essentie

Over Merlijn

Een groot deel van mijn leven heb ik in Den Haag gewoond, waar ik ook ben opgegroeid. Sinds enkele jaren woon ik nu met veel plezier met mijn gezin in Zutphen, een fijne rustige en groene omgeving. Na een langere periode werkzaam geweest te zijn als bibliothecaris bij de overheid (ministerie van Justitie en Milieudienst Rijnmond)  ben ik na een inspirerend gesprek in 2016 de opleiding tot uitvaartverzorger gaan doen. Sinds 2017 ben ik werkzaam in deze branche.


Ik vind het fijn om families te kunnen helpen en begeleiden, en mijn rustige uitstraling die ik van nature heb helpt daarbij.

Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben we twee kinderen. Samen met mijn dochter zit ik op paardrijles, ik klim graag in een klimhal en ik hou van lezen.

Merlijn Berkhout In essentie uitvaarten begrafenis crematie maatwerk

Over In Essentie uitvaarten

Met In Essentie uitvaarten bied ik sinds 2017 warme uitvaartzorg en persoonlijke dienstverlening op maat.

Ondersteuning, betrokkenheid en zorgzaamheid zijn hierbij voor mij belangrijk. Met zachte kracht regel ik een passend afscheid, met alle aandacht die jou toekomt.

Samenwerking
Ik heb een fijne samenwerking met collega uitvaartverzorger Frank Dekker van Vanadis Uitvaartverzorging. We ondersteunen elkaar en bieden hulp waar nodig.

Afscheid nemen doe je niet zomaar. Je gaat terug naar de essentie.

begrafenisondernemer en uitvaartverzorger in Zutphen en omgeving

“Ondersteunen en meedenken. Aanvoelen en betrokken zijn. Oprecht luisteren. Dat vind ik belangrijk. Want afscheid nemen doe je niet zomaar.“

Visie missie kernwaarden essentie zorgzame uitvaartbegeleider vanuit het hart